ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΛΟΥ

Αγώνες Τριάθλου σε Τολό και Ναύπλιο 1 και 2 Οκτωβρίου

Σε μια από τις πιο γρήγορες και επίπεδες διαδρομές για τρίαθλο της Ελλάδας, στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Οκτωβρίου το Nafplio Action 2022 που ταυτόχρονα αποτελεί και τον τελευταίο αγώνα της λίγκας WTL & WSL.

Η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει το Σάββατο με τους κολυμβητικούς αγώνες στην πανέμορφη παραλία του Τολό, ενώ το απόγευμα της ίδια μέρα θα υπάρξουν δρομικοί αγώνες (1.5 & 5κμ) στο παραλιακό
τμήμα του Τολού.

Η επόμενη μέρα αρχίζει με τις εκκινήσεις των τριαθλητικών αγώνων στην παραλία του Ναυπλίου. Οι αθλητές θα ποδηλατήσουν ακριβώς δίπλα στην θάλασσα σε μια διαδρομή που επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες και συγκινήσεις, ενώ το δρομικό κομμάτι θα λάβει χώρα στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου.

Ελάτε όλοι να ζήσουμε ένα συναρπαστικό αθλητικό διήμερο σε έναν μοναδικό
προορισμό! Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω
σύνδεσμο: https://why-n.gr/event/nafplio-action-2022 [1]

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ

Έχουν εξασφαλιστεί ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους κατοίκους του δήμου Ναυπλιέων οι οποίες συμπεριλαμβάνουν 50% έκπτωση στους δρομικούς και κολυμβητικούς αγώνες και 30% έκπτωση στους τριαθλητικούς – aquathlon.

Για να προμηθευτείτε το σχετικό κουπόνι, στείλτε e-mail στο contact@why-n.gr με θέμα ΔΗΜΟΤΗΣ και τα αγωνίσματα της αρεσκείας σας. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα λάβετε τα αντίστοιχα κουπόνια.

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button