ΒΙΝΤΕΟΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΑΡΙΑΣΔΗΜΟΤΕΣ ΑΣΙΝΗΣΔΗΜΟΤΕΣ ΒΙΒΑΡΙΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΙΡΙΩΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΡΝΑΖΕΪΚΩΝΔΗΜΟΤΕΣ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΛΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΤΣΕΛΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΠΡΟΣΩΠΑ
Trending

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα δημάρχου: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα δημάρχου: Τί θέλει να κάνει στο Ναύπλιο και πώς θα λειτουργήσει ως δήμαρχος – Επίσημη έναρξη μιας μακράς και εξαντλητικής προεκλογικής περιόδου

Η ανακοίνωση του Μάκαρη διήρκησε 20 λεπτά, ήταν προσεγμένη, και επικεντρωμένη γύρω από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και στο βασικό και κεντρικό στόχο που έχει σχετικά με τον τρόπο άσκησης του δημαρχιακού αξιώματος. Αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ηγηθεί δημοτικού συνδυασμού, τί θέλει να κάνει στο Ναύπλιο και πώς θα λειτουργήσει ως δήμαρχος. Οι λίγες αναφορές του στον Δημήτρη Κωστούρο περιορίστηκαν σε θέματα διαφάνειας, ενώ επισήμανε την κόπωση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Κώστας Μάκαρης Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Αμαλία, όπου παρόντες ήταν ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, η σύζυγός του, η κόρη του και οι δημοσιογράφοι, απόντων χειροκροτητών ή ακολούθων. Προφανώς, θέλησε με τον τρόπο αυτό να δώσει έμφαση σε αυτό ακριβώς που είχε ανακοινώσει να πράξει, δηλαδή μέσω των δημοσιογράφων να γνωστοποιήσει επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων και τίποτα άλλο, αποφεύγοντας να εντυπωσιάσει ή μετατρέποντας την ανακοίνωση σε «πανηγύρι» φίλων και γνωστών.

Τί είπε ο Μάκαρης στους δημοσιογράφους

Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ανακοίνωσης υποψηφιότητας Μάκαρη για το δήμο Ναυπλιέων:

“Αρχικά, ευχαριστώ όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μου και την παρουσία σας εδώ σήμερα, στο ξενοδοχείο Αμαλία. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμάς. Είναι μια σημαντική ημέρα για έμενα προσωπικά και τους συνεργάτες μου. Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα σε μια ενδιαφέρουσα και μεγάλη διαδρομή και δύσκολη. Αλλά εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα, έτσι κι αλλιώς. 

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button