ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟ 10-09-2023

«Καλή σχολική χρονιά, σε όλους του μαθητές, μικρούς και μεγάλους!

Η σκέψη μου για κάθε μαθητή είναι ότι ακόμα και αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τις προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, ας είστε ανοιχτοί σε κάθε νέα γνώση και ευκαιρία που θα έρθει στον δρόμο σας. Αγκαλιάστε το εκπαιδευτικό περιβάλλον και βρείτε τρόπο να εμπνευστείτε από τους εκπαιδευτικούς σας, τους συμμαθητές αλλά και κάθε νέα εμπειρία που σας επιφυλάσσει η νέα εποχή που ξεκινά αύριο. Πάντα να θυμόμαστε ότι τα σχολειά μας είναι ο τόπος που μπορούμε να αναπτύξουμε τα ταλέντα και τις δυνατότητές μας, με αφοσίωση και αυτοπεποίθηση. Στο τέλος της χρονιάς, όταν κοιτάξουμε πίσω, θα είναι εκπληκτικό να δείτε πόσο πολλά έχετε επιτύχει. Και τότε, θα είστε περήφανοι για όλο τον κόπο και την προσπάθεια που έχετε επενδύσει. Φανερώστε την καλύτερη πλευρά σας, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον και δείχνοντας αλληλεγγύη σε αυτήν την απίστευτη περιπέτεια που είναι η εκπαίδευση!

Γονείς, εύχομαι υγεία και δύναμη στο σπουδαίο έργο της υποστήριξης των παιδιών σας στην εκπαιδευτική τους πορεία! Να θυμάστε ότι η εμπιστοσύνη στους δασκάλους τους και η δική σας ανοικτή επικοινωνία θα είναι σύμμαχοι στο απαιτητικό αυτό ταξίδι! Γεμίστε την φαρέτρα σας με κάθε λογής συναίσθημα, για να καμαρώσετε τα παιδιά σας να ανθίζουν μέσα από τις νέες γνώσεις. Είστε άξιοι, είστε πρόθυμοι, είστε ο βράχος τους!

Εκπαιδευτικοί, να έχετε μια δημιουργική σχολική χρονιά! Με τις αντιξοότητες που καλείστε να διαχειριστείτε, είναι βέβαιο ότι μόνο η πίστη στο λειτούργημά σας και το πάθος να μεταδώσετε γνώση θα σας κρατήσουν φάρους στην ζωή των μαθητών σας! Από πλευράς μας, θα είμαστε στο πλευρό σας όπου και αν μπορούμε να βοηθήσουμε!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Ας έχουν τα παιδιά μας μία υπέροχη και επιτυχημένη πορεία!»

Κωνσταντίνος Μάκαρης

Δείτε Επίσης

Back to top button