ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΕΒΔΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατοικώ στην ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Λόγω της φύσεως της εργασίας μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες συμπολίτες μου σε όλο τον ΔΗΜΟ. Κοινός παρονομαστής ΟΛΩΝ είναι ότι η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής που έχει κτυπήσει κόκκινο.

Τα προβλήματα παραμένουν τεράστια είτε αφορούν το οδικό δίκτυο, είτε αφορούν την αποκομιδή των σκουπιδιών, είτε αφορούν έργα υποδομής.

Η ανησυχία είναι διάχυτη, ο προβληματισμός για το μέλλον είναι τεράστιος. Δεν θα μπορούσα λοιπόν μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα να μείνω ασυγκίνητος,να μην πάρω δηλαδήθέση και να μην δηλώσω και εγώ με την ενεργή παρουσία μου και συμμετοχή, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, στην νοοτροπία, αλλά και στην διαχείριση κρίσιμων πόρων που αφορούν την καθημερινότητά μας, αλλά και γενικότερα το μέλλον μας.

Για αυτό λοιπόν αφού έκανα έρευνα, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκανε, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, δοκιμασμένος και επιτυχημένος άνθρωπος της αγοράς, ενεργός πολίτης και με μεγάλη κοινωνική προσφορά, να συμπορευθώ μαζί του και να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο αύριο.

Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Δείτε Επίσης

Back to top button