ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΠΡΟΣΩΠΑ

Η ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΖΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαι η Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη Ζέτα, έχω γεννηθεί στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Πέραμα, στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Έχω ασχοληθεί με τον χορό, ενώ είμαι και απόφοιτος Παιδαγωγικής Σχολής. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (Influencer).

Έχω δημιουργήσει οικογένεια μαζί με τον Ναυπλιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη με τον οποίο αποκτήσαμε τρία τέκνα.

Η συνεχής μου επαφή πλέον με το Ναύπλιο μου δημιούργησε ιδιαίτερους δεσμούς με αυτή την Πρωτεύουσα Πόλη. Οι ομορφιές της, η τεράστια πολιτιστική της ιστορία, δημιουργούν τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα, έναντι οιασδήποτε άλλης περιοχής και αυτό σου δίνει ένα ιδιαίτερο επιπλέον κίνητρο να αφοσιωθείς σε αυτήν την περιοχή και να μεταφέρεις όλες τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από τις έως τώρα δραστηριότητές σου.  

Δυστυχώς όμως από την πρώτη στιγμή συνειδητοποίησα ότι αυτή η περιοχή περπατά από μόνη της. Η απουσία της Δημοτικής Αρχής είναι εμφανής. Η ώθηση που έπρεπε να είχε δοθεί από τους ιθύνοντες του Δήμου μας προκειμένου να λυθούν προβλήματα έστω της καθημερινότητας είναι μια πραγματικότητα που δεν κρύβεται πλέον.

Επειδή πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το τιμόνι του Δήμου μας πρέπει να το αναλάβει κάποιος άνθρωπος που έχει όραμα και δυνατότητες να πάει αυτόν τον Δήμο εκεί που του πρέπει και του αξίζει.

 Πιστεύω λοιπόν ότι κανένας δεν πρέπει να μείνει  ουραγός σε αυτήν την αναγεννητική προσπάθεια. Η απόφασή μου είναι να συμμετέχω ενεργά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει όλα εκείνα τα εφόδια προκειμένου ο Δήμος μας να περάσει σε μια  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ όπως του αρμόζει.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΖΕΤΑ

Δείτε Επίσης

Back to top button