ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΠΡΟΣΩΠΑ

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ν.ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

Εμείς οι υπογράφοντες την παρούσα ανακοίνωση , ενεργοί πολίτες της κοινότητας της Ν. Τίρυνθας, είμαστε απογοητευμένοι από την απραξία της Δημοτικής Αρχής, η οποία τίποτα το άξιο λόγου δεν εξετέλεσε στο δημοτικό διαμέρισμα μας, παρότι είναι σε όλους γνωστή η μεγάλη παραγωγική της δυνατότητα αλλά κυρίως η Αρχαιολογική, Ιστορική και Πολιτιστική της κληρονομιά.

Στα επανειλημμένα διαβήματα των κατοίκων της περιοχής μας αντιμετωπίσαμε απόλυτη απραξία και σιωπή.

Δεδομένου δε ότι δώσαμε στη Δημοτική Αρχή πολύ χρόνο για να πραγματοποιήσει τα αιτήματα μας, αυτή αρκέστηκε στην διαχείριση  και μάλιστα όχι με άψογο τρόπο των υφισταμένων, χωρίς να αξιοποιήσει περαιτέρω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Γι΄αυτό δηλώνουμε ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη, ενός δραστήριου και επιτυχημένου επαγγελματία με κοινωφελή δράση, που έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις με τις άμεσες αποτελεσματικές του παρεμβάσεις, πιστεύοντας ότι η ΝΙΚΗ του θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα των Δημοτικών πραγμάτων και θα δώσει στον Ιστορικό μας Δήμο νέα πνοή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και της δικής μας περιοχής.

Οι υπογράφοντες

Γεωργόπουλος Παναγιώτης

Γκολέμη Κατιαλένα

Παναγή – Σάββα Μαρίνα

Παύλου Μιχάλης

Ψύχας Παναγιώτης

Σμυρνιωτάκης Δημήτριος

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button