ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ Επιστολή υποψηφιότητας με  Κωνσταντίνο Μάκαρη : Ελευθεριάδη – Πιτσάκη Σοφία

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη για τη διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Ναυπλιέων στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές,θεωρώ πως είναι η ελπιδοφόρα απάντηση στα επιμόνως τεθέντα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας για άμεση και προς το βέλτιστο Ανασυγκρότηση και Επαναπροσδιορισμό των Βασικών Αρχών και των Αξιών,οι οποίες διευκολύνουν τον Καθημερινό Βίο και προάγουν την Πρόοδο και την Εξέλιξη των Συνδημοτών μας. 

Το Κομβικό Σημείο των Οικονομικο- κοινωνικών Συγκυριών από το οποίο διέρχεται η χώρα μας χρήζει ιδιαιτέρως προσεκτικων χειρισμών από τους επικεφαλής των Δημοτικών Πραγμάτων.

Οι εκτεταμένες συζητήσεις μεταξύ εμού και του κυρίου Μάκαρη, καθώς και η ανάλυση των θέσεων και πεποιθήσεών του όσον αφορά στον τρόπο εκτίμησης της σοβαρότητας αυτών που προβληματίζουν τους Συμπολίτες μας με διαβεβαιώνει , προσωπικά,όχι μόνο για τις ικανότητές του αλλά και για την καταλληλότητά του να ηγηθεί του Δήμου Ναυπλιέων , αφού δίνει έμφαση στη Σοβαρή Στοχοθεσία,στη Διάθεση για Τομές και στην Αντίληψη ότι η Επιτυχία βασίζεται στις Συνεργασίες και το Σεβασμό όλων από όλους.

Όντας, η ίδια, εν ενεργεία εκπαιδευτικός της Δημόσιας Εκπαίδευσης, έχοντας περάσει και από την Ιδιωτική στην αρχή του επαγγελματικού μου βίου,Νοιώθω ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν σε αιτήματα και προβλήματα της σχολικής καθημεροτητας των μαθητών όλων των βαθμίδων,των γονέων και κηδεμόνων τους και, φυσικά,των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Ο κύριος Μακαρης έχει σταθεί επανειλημμένως Αρωγός, Χορηγός και Διευθέτης θεματων της Ευρύτερης Σχολικής Κοινότητας του Δήμου μας, δηλώνοντας ” Παρών” οποτεδήποτε χρειαστεί η Ηθική ή Υλική Συμπαράστασή του. 

Τούτων Λεχθέντων, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να συστρατευθώ και να συμπορευθώ με τον κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, μαζί με άλλους Άξιους, Εργατικούς, Ικανούς , Καταξιωμένους Συντοπίτες μου, όντας πεπεισμένη ότι, επιτέλους, και μετά από μια δεκαετία, Αξίζουμε ένα Δήμο με Μεγαλόπνοο Όραμα, Σοβαρό Σχέδιο, Οργάνωση , Λογοδοσία και Αποτελεσματικότητα,προς όφελος του πολίτη, είτε αυτός είναι Κάτοικος ( μόνιμος ή μη) είτε Επισκέπτης της Ιστορικής Περιοχής μας.

Ελευθεριάδη – Πιτσάκη Σοφία

Εκπαιδευτικός

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button