ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη ό Χάρης Αντωνιάδης

Αξιότιμοι συμπολίτες , Αγαπητοί φίλοι

  Με γνώμονα την αγάπη μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μου (μας) και λαμβάνοντας υπόψη την μακροχρόνια αφοσίωση μου στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο , αποφάσισα μετά από σχετική πρόσκληση να συμπορευθώ στον δύσκολο αλλά με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια, δρόμο προς την δημοτική αρχή,  με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

2. Στον Κωνσταντίνο Μάκαρη βρήκα ένα ανθρώπινο πρόσωπο , που επί σειρά ετών έχει αποδεδειγμένα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο όπως δωρεές σε σχολεία, δημιουργία παιδιατρικής κλινικής , δωρεές σε πυροσβεστική σε αστυνομία κ.λ.π. Βρήκα έναν άνθρωπο που με έπεισε ότι τα λόγια και έργα του ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ που για εμένα αυτό σημαίνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

 3. Πιστεύω ότι με την έως τώρα συσσωρευμένη εμπειρία μου και εκ του επαγγέλματος μου αλλά και από την ενασχόληση μου με την ομάδα της καρδιάς μου τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ μπορώ να συνεισφέρω στα κοινά του δήμου μας ώστε ενδεικτικά :

Α. Να καθιερωθεί η αξιοπιστία στην διάθεση του δημοσίου χρήματος στα αθλητικά δρώμενα – σωματεία και όχι μόνο .

Β. Να επιτύχουμε την εξωστρέφεια του δήμου μας σε ότι αφορά τα αθλητικά δρώμενα ώστε να γίνουμε ένας επιπλέον πόλος αθλητικού τουρισμού .

 Γ. Να γίνει δέκτης ο δήμος μας όλων των υγιών και εποικοδομητικών προτάσεων οποιουδήποτε δημότη η άλλου φορέα επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια αναβάθμισης του αθλητικού επιπέδου μας.

 Αγαπητοί φίλοι

  Σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν αυτή την νέα αναγεννητική προσπάθεια που δημιουργείται υπό την ηγεσία του Κων/νου Μάκαρη, γιατί δεν θα πρέπει ποτέ να λησμονούμε ότι το Ναύπλιο είναι μια Πρωτεύουσα Πόλη.

Με σεβασμό Χάρης Αντωνιάδης Αντιναύαρχος ε.α.

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button