ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΑΡΙΑΣΔΗΜΟΤΕΣ ΑΣΙΝΗΣΔΗΜΟΤΕΣ ΒΙΒΑΡΙΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΙΡΙΩΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΡΝΑΖΕΪΚΩΝΔΗΜΟΤΕΣ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΛΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΤΣΕΛΟΥΠΡΟΣΩΠΑ

Ναύπλιο: Αποχώρηση του Βασίλη Βασιλόπουλου από την παράταξη Κωστούρου

Ο ιατρός Βασίλης Βασιλόπουλος, με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αποχωεί από τη δημοτική  παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και παράλληλα από τη θέση του ως μέλος της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει:

“Οι λόγοι της παραίτησής μου αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης την οποία του έχω αποστείλει και την οποία σας επισυνάπτω.

Είναι για εμένα ηθικά αυτονόητη και την παραίτησή μου από μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, θέση την οποία κατείχα ως προταθείς από την Δημοτική Αρχή. Για τον λόγω αυτό απέστειλα ανάλογη επιστολή και στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Τάσο Ζαφείρη.

Θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω ότι, παραμένω πάντοτε στην διάθεση των συνδημοτών μου για κάθε τι που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος και ότι η διακοπή κάθε συνεργασίας με την παρούσα δημοτική αρχή δεν συνεπάγεται και την διακοπή της εθελοντικής μου προσφοράς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”.

H επιστολή παραίτησης προς τον Δ. Κωστούρο

Η επιστολή προς τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button