ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ναύπλιο| Με Μάκαρη ο Ραφαηλίδης- όλη η ανακοίνωση

Με μεγάλη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική για εμένα πρόταση εκ μέρους του υπ. Δημάρχου Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζει για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες και θα διεκδικήσει το τιμόνι του Δήμου μας.

Οι απόψεις του σε καίρια ζητήματα για το πως ονειρεύεται την πόλη μας συμπίπτουν απόλυτα με τις δικές μου.

Οι προκλήσεις στις οποίες έχουμε να απαντήσουμε είναι πολλές και πολυεπίπεδες.

Απαιτούν οξυδέρκεια, επιχειρηματική σκέψη και τόλμη  για να συντελεστούν οι βαθιές αυτές τομές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας, γεωγραφική θέση, φυσικό κάλλος, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά από την μια, πέρασμα στην νέα εποχή με δράσεις που θα καταστήσουν την πόλη μας «έξυπνη» από την  άλλη.

Επάνω σε αυτούς τους πυλώνες θα βασιστούμε προκειμένου να έρθει ανάπτυξη. Ανάπτυξη σημαίνει ευημερία των πολιτών και φυσικά εξεύρεση όλων εκείνων των απαιτούμενων πόρων που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιηθούν έργα υποδομής αλλά και αναψυχής στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως Δήμος Ναυπλιέων δεν είναι μόνο το Ναύπλιο!

Δηλώνω παρόν και υπόσχομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Καλώ τους συμπολίτες μου στις επερχόμενες εκλογές να καταψηφίσουν την κουρασμένη και απαρχαιωμένη στον τρόπο διοίκησης της, Δημοτική αρχή του κ. Κωστούρου και τους ζητώ να συστρατευτούν μαζί μας σε μια προσπάθεια αναγέννησης του δήμου μας με σημαία την αξιοκρατία, την ισονομία και την χρηστή διαχείριση των οικονομικών πόρων μας.

Ο τόπος μας αξίζει καλύτερα, για εμάς, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές…

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button