ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ναύπλιο: Πολύτιμη προσφορά στο γηροκομείο από τα έσοδα των βιβλίων των Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Τούμπα

Πολύτιμη προσφορά στο γηροκομείο από τα έσοδα των βιβλίων των Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Τούμπα
Με ένα υπερσύγχρονο νοσοκομειακό κρεβάτι και ένα επαγγελματικό πλυντήριο ενισχύθηκε το Ίδρυμα Μαρίας Ράδου.


Με ένα υπερσύγχρονο νοσοκομειακό κρεβάτι και ένα επαγγελματικό πλυντήριο ενισχύθηκε το γηροκομείο Ναυπλίου, εξοπλισμός ο οποίος προήλθε από τα καθαρά έσοδα των βιβλίων των Ναυπλιωτών Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Τούμπα.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» σημειώνει αναφορικά με τη δωρεά: «Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Πραγματικά μας χαρίζουν την ελπίδα που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας προς ένα καλύτερο αύριο των ηλικιωμένων συμπολιτών μας και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα μίμησης και αλτρουισμού».Έπεται και συνέχεια
Όπως αναφέρει ο Σπύρος Κατσίγιαννης:

«Με την βοήθεια του Θεού και την αγάπη και την εμπιστοσύνη τη δικιά σας (αφού πληρώθηκαν πρώτα όλα τα έξοδα του βιβλίου μας από την πώληση του), με τα καθαρά έσοδα προσφέραμε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομειακό κρεβάτι και ένα επαγγελματικό πλυντήριο στο γηροκομείο της πόλης μας (Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου) για αρχή και φυσικά συνεχίζεται η πώληση του βιβλίου στα γραφεία του Γηροκομείου καθημερινά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και φυσικά στο προσωπικό του Γηροκομείου Ναυπλίου και τον Πρόεδρο Χρήστο Ζέρβα για την άψογη συνεργασία μας, που μέσα από την γραφή μας, μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».


Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button