ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: «Τι σχέση έχουν οι αναθέσεις με την υποψηφιότητα Καλογεροπούλου»;

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: «Τι σχέση έχουν οι αναθέσεις με την υποψηφιότητα Καλογεροπούλου»;

Ο αγωνιών για το μέλλον του Δημήτρης Κωστούρος από το Λουδοβίκειο «Ο Δήμος είμαι ΕΓΩ» πέρασε στο «Δεν υπάρχουν Ηθικές αναστολές μπροστά στο πολιτικό μου συμφέρον».

Η προκλητική ανταλλαγή χειραψίας, με την οποία ο απερχόμενος δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος επισφραγίζει την υποψηφιότητα μιας κορυφαίας προμηθεύτριας του δήμου –ΔΕΥΑΝ, με απ’ ευθείας αναθέσεις πάντοτε, θα μείνει στη συλλογική μνήμη των Δημοτών ως μνημείο πολιτικής απαξίας και καταρράκωσης της ανάγκης Ηθικών παραδειγμάτων.

Αναφερόμενος στην κατάλυση της κλίμακας Ηθικών κανόνων και στην περιφρόνηση της πρόνοιας των σχετικών νόμων, ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, Κωνσταντίνος Μάκαρης, δήλωσε τα εξής:

«Η φωτογραφία του απερχόμενου δημάρχου, μπροστά στο Δημαρχείο, να ανακοινώνει την ένταξη της “Δημοτικής προμηθεύτριας” κας Καλογεροπούλου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ναύπλιο επόμενη μέρα» αποτελεί πρόκληση και σωστά τα ΜΜΕ αναφέρονται αποδοκιμαστικά σ΄ αυτή.

Η δημοσίευση ενός μόνον πίνακα με 51 απ’ ευθείας αναθέσεις,  ύψους 210.000 ευρώ θα ήταν αρκετή για να προκαλέσει την ανάκληση της υποψηφιότητας και της πρακτικής των συνεχών και με μονοπωλιακό τρόπο αναθέσεων. Αναθέσεων για τις οποίες ο λαός μας σχολιάζει λέγοντας «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος οφείλει να ακυρώσει άμεσα την υποψηφιότητα Καλογεροπούλου και να αναγνωρίσει δημοσίως ότι έσφαλε. Η κατασπατάληση του Δημοτικού

Δείτε Επίσης

Back to top button