ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

 Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ  ΜΑΚΑΡΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

  Όπως γνωρίζετε κατάγομαι από την γειτονική πόλη του Ξυλοκάστρου αλλά μετά τις σπουδές μου στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ εγκαταστάθηκα στο Ναύπλιο, που έχω την επαγγελματική μου δραστηριότητα και την οικογένειά μου.

Πολλοί με γνωρίζετε για την κοινωνική μου δραστηριοποίηση  σε τομείς όπως είναι  η εθελοντική πυρόσβεση και η εθελοντική αιμοδοσία.

   Η πρόθεση επομένως της προσφοράς μου στο κοινωνικό σύνολο υπάρχει πολλές φορές και σε κρίσιμες στιγμές για τους συμπολίτες μας.

  Ήλθε επομένως η στιγμή που αποφάσισα να επεκτείνω αυτήν της δραστηριοποίηση και στην κεντρική δημόσια δραστηριότητα των τοπικών Αρχόντων δηλαδή την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Επειδή πιστεύω ότι ο δημόσιος άντρας πρέπει πρώτα να έχει διανύσει ένα δημιουργικό επαγγελματικό βίο αλλά ταυτοχρόνως να έχει αποδείξει και τις κοινωνικές του ευαισθησίες με την εθελοντική του προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισα να στρατευθώ με τον κ. Κων/νο Μάκαρη ο οποίος φέρει αυτές τις ιδιότητες στον ύψιστο βαθμό.

  Για  αυτό δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, ελπίζοντας ότι οι συμπολίτες μας θα επικυρώσουν με την θετική τους ψήφο αυτήν μου την απόφαση.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Δείτε Επίσης

Back to top button