ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ο Κούκουρας Βασίλειος με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ως καταγόμενος από το γειτονικό Άστρος είχα παιδιόθεν αγαπήσει το Ναύπλιο, η καλλιτεχνική μου δε φύση και η επαγγελματική μου ενασχόληση με φέρνουν συχνά πυκνά στο αγαπημένο Ναύπλιο και στους καλλιτεχνικούς Ναούς της ευρύτερης περιοχής.

  Έτσι δεν είναι υπερβολή να θεωρώ εαυτόν ως πολίτη του Ναυπλίου, αιώνια ερωτευμένος μαζί του, όπου άλλωστε περνώ πολλές από τις ελεύθερες ώρες μου.

  Είναι ως εκ τούτου  εντελώς φυσιολογικό να παρακολουθώ τα δρώμενα στο Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια, να γνωρίζω την εξέλιξη των τοπικών θεμάτων και να συνδέομαι φιλικά με πολλούς από τους κατοίκους του.

  Μεταξύ αυτών ανέπτυξα φιλικές σχέσεις και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κων/νο Μάκαρη, επιτυχημένο επιχειρηματία και ενεργό πολίτη, ο οποίος έχει γνώση και γνώμη για τα προβλήματα της περιοχής.

  Η προθυμία του να μετέχει ενεργά στα κοινά κατεβάζοντας συνδυασμό για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, η εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπό του μου έδωσε την αφορμή να αναμειχθώ ενεργότερα στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Δήμου Ναυπλιέων, αφού σε αυτά είναι αφιερωμένος ο επαγγελματικός και ατομικός μου βίος.

  Αποφάσισα λοιπόν όχι μόνο να συμμετέχω στον συνδυασμό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και να εγκατασταθώ μονίμως στην αγαπημένη μου πόλη.

   Για αυτό και εγώ καλώ σε μια πανστρατιά αφύπνισης και δράσης όλων των ενεργών πολιτών του Δήμου μας, προκειμένου η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά που μας έχουν δώσει σαν παρακαταθήκη οι πρόγονοί μας, να αναδειχθεί και να αρθεί στο ύψος που της αρμόζει.

          Κούκουρας Βασίλειος

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button