ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ο JULJAN KOLBUCAJ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, είμαι Αλβανικής καταγωγής και προέρχομαι από μετανάστες γονείς, που εγκαταστάθηκαν και εργάστηκαν σκληρά στην πόλη του Ναυπλίου. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.

Είχα την τύχη να γεννηθώ στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος, δηλαδή το Ιστορικό Ναύπλιο και έτυχα ελληνικής παιδείας. Οι πολίτες του Ναυπλίου από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με βοήθησαν στην επαγγελματική μου ανέλιξη και σήμερα εργάζομαι στα τουριστικά επαγγέλματα.

Η νέα οικογένεια μου όπως και εγώ είμαστε πολιτογραφημένοι Ναυπλιώτες. Επομένως η ουσιαστική μου πατρίδα, είναι η αγαπημένη μου πόλη που είναι το Ναύπλιο, προς την οποία οφείλω τα πάντα και για την οποία έχουμε όλοι οι νέοι επαγγελματίες την υποχρέωση να κάνουμε τα πάντα, ώστε να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά της.

Η πόλη μας χρειάζεται μια νέα αρχή και αυτήν μπορεί να την δώσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Κων/νος Μάκαρης.

Είναι ως εκ τούτου αυτονόητο ότι θα στρατευθώ μαζί του και θα προσπαθήσω να πείσω, με όσους συμπολίτες μου σχετίζομαι, ώστε να μπορέσουμε να του δώσουμε την ευκαιρία μιας νέας ελπιδοφόρας και αναγεννητικής πορείας για την πόλη μας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις εκλογές που έρχονται.

JULJAN KOLBUCAJ

Δείτε Επίσης

Back to top button