ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΜΠΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΟΛΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΤΟΥΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

  Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και κατοικώ μόνιμα στο ΤΟΛΟ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

 Άρα γνωρίζω τα προβλήματα, της πανέμορφης κοινότητας μας από πρώτο χέρι.

  Επειδή το ΤΟΛΟ είναι πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε τουριστική σεζόν, έχει ανάγκη από έργα τα οποία θα βοηθήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Δυστυχώς όμως όλα τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που θα περιμέναμε όλοι από μια Δημοτική Αρχή που υποτίθεται ότι στέκεται αρωγός και δίπλα στις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς ιδιωτών, για την συνολική ανάπλαση η οποία θα φέρει και την ανάπτυξη που είναι άλλωστε και ζητούμενο από όλους μας.

   Η κατάσταση αυτή έχει κουράσει και όλα αυτά που αποτελούν προϋπόθεση για περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής είναι βαλτωμένα.

  Σανίδα σωτηρίας για όλους εμάς που αγωνιούμε για το μέλλον του Τολού νομίζω ότι ήλθε την καταλληλότερη ώρα η εξαγγελία του      κ. Κων/νου Μάκαρη ότι θα διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο. Ένας άνθρωπος, επιτυχημένος επιχειρηματίας στον οποίο και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για αλλαγή σελίδας στα Τοπικά Δημοτικά δρώμενα.

  Για αυτό τον λόγο λοιπόν και εγώ αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του, ώστε να γίνει πραγματικότητα, αυτό που επιδιώκουμε όλοι. Το πρόγραμμα του άλλωστε για την περιοχή μας, είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό που οραματίζεται κι αυτός, για καλύτερες μέρες στην περιοχή μας.  Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να είμαι  υποψήφιος με τον συνδυασμό του στο ΤΟΛΟ.

ΑΛΤΟΥΝΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε Επίσης

Back to top button