ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, λόγω πεποίθησης των στελεχών της και προγραμματικής δέσμευσης, θα αναβαθμίσει τη φροντίδα των αδέσποτων που εγκαταλείπουν ή γεννιούνται από αστείρωτα θηλυκά.

Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Ηλεκτρονικών σημάνσεων, αποπαρασιτώσεων και Στειρώσεων αδέσποτων σκύλων και γατιών, θα συνοδεύεται με εβδομαδιαία δημοσιοποίηση των σχετικών δράσεων.

Το λιμνάζον πρόγραμμα υιοθεσιών αδέσποτων, θα αναβαθμισθεί με στόχο να αποτελέσει τη λύση του.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ( 1978) , ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ  Ή ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Για τη διευκόλυνση των υιοθεσιών η Δημοτική Αρχή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θα καθιερώσει κίνητρα όπως «Μείωση των Δημοτικών Τελών σε όποιους υιοθετούν αδέσποτα», «Επιδότηση των εξόδων υγειονομικής παρακολούθησης» και «Ειδικές τιμές ζωοτροφών» κ.α.

Η χαμένη ευκαιρία αυτοτελούς ένταξης του Δήμου μας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για την κατασκευή και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, θα επανεξετασθεί.

#ΝέαΕποχή #NeaEpoxi #NafplioNeaEpoxi #KonstantinosMakaris #Makaris #ΖωοφιλικήΠολιτική

Δείτε Επίσης

Back to top button