ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα στελέχη του Κωστούρου, ο ένας μετά τον άλλο, αδειάζουν τη βάρκα του νυν Δημάρχου!..

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Είναι γεγονός οτι τα ικανά άτομα, με τα οποία ο Δήμαρχος στελέχωσε τον Συνδυασμό του και τα οποία τον στήριξαν την Επόμενη Μέρα, φεύγουν από τη βάρκα!

Αναφέρομαι σε Άξιους, καθώς και σε αυτούς που ΔΕΝ δέχτηκαν τα ισοπεδωτικά χτυπήματα του Δημάρχου… Άνθρωποι που τον έφεραν πρώτο, με διαφορά, και του έδωσαν – ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ! -μία καρέκλα Ευθύνης! Καρέκλα, την οποία ουσιαστικά ονόμασε “Μαρία Ράλλη”, ένα πρόσωπο το οποίο έκανε – όπως λένε οι…κουτσομπόλες – “Θεά”, την έκανε Αρχηγό, με δεκαπέντε -τουλάχιστον -χαρτοφυλάκια σε Πολιτιστικούς Φορείς και Αθλητικά Σωματεία, της έδωσε το Ελεύθερο των Πράξεων και την άφησε να λειτουργεί ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ , να κάνει έργα ΔΗΘΕΝ απαραίτητα και να εκδίδει τιμολόγια για πυροτεχνήματα και θέαμα, με την αισχρή δικαιολογία οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ,

Δεν αρκούνται οι Ναυπλιώτες με τα 3D map τις Ελληνικές σημαίες και τα πρωτοποριακά σας … παιχνιδίσματα του φωτός μέσα στο σκοτάδι, σε μια πόλη που την ημέρα αντικρίζει σκαλωσιές και κλαπατσίμπανα έμπροσθεν του Δημαρχείου, και καλατζούκες, λες και θα εμφανιστεί καραγκιοζοπαίχτης στο σκοτάδι μιας στημένης σκηνής…

Τα χρήματα, δε, που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την αγορά απινιδωτών, τροποποιήθηκαν ως προς τη χρήση τους και κυριολεκτικά αρπάχτηκαν από τον κωδικό της χρήσης αυτής για να γίνουν φωτάκια και λαμπάκια για τα Χριστούγεννα!

Ναι, καλά διαβάζετε! Δεν κάνουμε λάθος! Τα χρήματα των απινιδωτών πήγαν περίπατο, Κυρία του Πολιτισμού και του Αθλητισμού! Τα στείλατε εσείς, αδιαφορώντας για τα γήπεδα! 

Εσείς, που από το πουθενά, παίρνετε τα λεφτά των Δημοτών και τα κάνετε συνολάκια, λανσάροντας και μόδα! Αδιαφορώντας, λοιπόν, και κάνοντας ό,τι σας κατέβει! Κάνοντας κι εκδηλώσεις και φέρνοντας από την άλλη άκρη του χάρτη Μουσικούς και, τελικά , ακυρώνοντας τιμολόγια ! Αδιαφορώντας για την πληρωμή ενταλμάτων,ακόμα και του λεωφορείου που μετέφερε αυτούς τους ανθρώπους στην πόλη μας!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, επιτρέπετε στον κ. Ρούτουλα να εισπράττει ο ίδιος τιμολόγια για κάθε μια εκδήλωση που δημιουργείται στο Δήμο!

Και, φυσικά, ακριβώς επειδή το Ναύπλιο έχει αυτήν την Ιστορία που κουβαλά μέσα στους αιώνες, εννοείται οτι χρειάζονται ΚΑΙ τα μαντολίνα! Όσο, λοιπόν, εσείς, Κυρία του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, φέρνετε μαντολίνα, ο κ. Ρούτουλας τρίβει τα χέρια του και οι απευθείας αναθέσεις χτίζουν πολυκατοικία, έχοντας τους Χορωδούς του Βυζαντινού και Παραδοσιακού Σχήματός του ως ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ μέσα στα Τιμολόγια της μάσας!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ!

Μας πείσατε οτι ο Δήμαρχος ΔΕΝ έπρεπε να σας δώσει τόση ελευθερία κινήσεων που να σπάσει ακόμη και το χειρόφρενο του “οχήματος” που “οδηγείτε” !…

Ακυρώνετε ΟΛΑ τα εντάλματα πληρωμών σε όλους τους προμηθευτές! Ας αναφέρω ένα απλό παράδειγμα: αποφασίσατε να βάψετε όλα τα σχολεία, η δουλειά ολοκληρώθηκε από την πλευρά των επαγγελματιών, εκδόθηκαν τα τιμολόγια, αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ …και ξαφνικά, όποιος πάει στο ταμείο για την αμοιβή του βλέπει οτι εσείς ΔΕΝ έχετε λεφτά για όλα αυτά!

Άλλο παράδειγμα: ακυρώσατε ακόμη και τα τιμολόγια προμήθειας self test σε Φαρμακείο!

Πόσα ερωτηματικά, πια, να βάλει ένας Δημότης;

Πόσες αμφιβολλίες και να σας επιτρέψει για τις κινήσεις σας;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΈ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΔΑΗΣ!!!

Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι “εθελοντές” εργάζονται και λειτουργούν!- και δεν αναφέρομαι στους εθελοντές του Μαραθωνίου! Να μου το θυμηθείτε, τα ΑΦΜ της Τρίπολης θα λογοδοτήσουν για άλλη μια κακή διαχείριση! 

Λυπάμαι πολύ, γιατί στον Συνδυασμό σας -του οποίου η πόρτα ανοίγει μάλλον με κάρτα!- οι Ικανοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ! Δεν έχω διαβάσει γιατί ο κ. Γαβρήλος αποχώρησε, κι ούτε θέλω να διαβάσω, διότι έχω ήδη σχηματίσει άποψη από  ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί του!

Αναρωτιέμαι κι ενοχλούμαι, όμως, κ. Κωστούρο, πώς είναι δυνατόν να προλαβαίνει ο κ. Ρούτουλας να είναι ΚΑΙ στη Βυζαντινή Χορωδία ΚΑΙ στα χιόνια με τα εκχιονιστικά μηχανήματα ΚΑΙ να προλαβαίνει να αλλάζει για να παρευρεθεί σε όλες τις κοπές πίτας του  Δήμου, σε όλες τις διοργανώσεις σας που άρχισαν να γίνονται στην Ευαγγελίστρια, παράλληλα,δε, να προλαβαίνει τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, να κόβει τιμολόγια 2.500 ευρώ για να μας τα ψάλλει …κι εσείς , να μην ντρέπεστε να του ακυρώνετε το  τιμολόγιο για τα κάλαντα των Βαϊων!!! Τί συνέβη, κ Ράλλη; Δεν τα έψαλε καλά; Αστόχησε ή υπερέβαλλε; 

Ερωτήματα που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΦΥΣΙΚΑ, γιατί, αν απαντηθούν, θα κάνω ντοκιμαντέρ με το θέμα “Όλα απευθείας!”

Φυσικά θα αναρωτιέστε εάν είναι αληθινά όλα αυτά που γράφονται σήμερα! Όποιος το ψάχνει, παρακαλώ, να μεταβεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Ναυπλιέων και να αναζητήσει αναρτήσεις από 01-12-2022 έως 15-01-2023 ! Δεν θα χρειαστεί τίποτα άλλο παρά μόνο ένα στικάκι για να αποθηκεύσει 2 giga υλικό με ακυρωτικά εντάλματα πληρωμών! Και, παρ’ όλα αυτά , συνεχίζουν! Ετοιμάζονται για το Καρναβάλι! Και τιμολογούν και τα καρναβάλια που ΔΕΝ έγιναν λόγω κορονοϊού! Συνεχίζουν και φέτος, μιας κι ανεβαίνει η ζήτηση λόγω εκλογών και θα έχουμε περισσότερους χειροκροτητές στην εξέδρα!

Το σίγουρο είναι οτι όλο αυτό τελειώνει!

Κάντε ό,τι προλαβαίνετε, γιατί σε λίγο καιρό θα μας δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να τα γράφουμε αλλά και να τα λέμε όλα !

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις! Φανταστείτε πόσες χιλιάδες λέξεις είναι όλα αυτά τα καρέ των στιγμιοτύπων που ζούμε και θα ζήσουμε ακόμα! Εκατομμύρια!

Και το έργο συνεχίζεται! 3/2/2023

Πρόγραμμα Δι@ύγεια – Αναζήτηση Πράξης

https://app.diavgeia.gov.gr/f/nafplio
https://app.diavgeia.gov.gr/f/doppatnafpliou

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button